دکتر مهدي قلعه نوي در مراسم «همکاري با متخصصان و کارآفرينان بينالمللي» که امروز به صورت آنلاين در محل معاونت علمي و فناوري برگزار شد، عنوان کرد: رويکرد مرکز تعاملات بين المللي علم و فناوري توسعه اقتصاد دانش بنيان است که اين رويه در کشور و در دنيا به عنوان پايه اقتصاد مورد توجه قرار ميگيرد.
رئيس مرکز تعاملات بين المللي علم و فناوري افزود: در اين مرکز 3 برنامه «کمک به تعاملات بين المللي شرکتهاي دانش بنيان»، «توسعه ارتباطات بين المللي اين شرکتها در عرصه بين المللي و صادرات» و «کمک به ارتقا و توسعه نيروي انساني» را در دستور کار قرار داديم.
قلعه نوي گفت: در فاز اول برنامه همکاري با متخصصان بين المللي به استفاده حداکثري از ظرفيتهاي نيروي انساني تاکيد داريم به همين دليل پلتفرمي را تعريف کرديم که در آن 9 هزار نفر از ايرانيان صاحب سرمايه و دانش و خلاقيت از اين ظرفيت استفاده کردند زيرا ايران به لحاظ جغرافيايي کشوري است که مهاجر پذيري بالايي دارد.
وي عنوان کرد: ما در زمينه همکاري با متخصصان و کارآفرينان بين المللي در ابتداي راه هستيم و لازم است که اين برنامه تکميلتر شود چراکه نياز به همکاري همه جانبه داريم تا بتوانيم حداکثر استفاده از اين نيروهاي انساني را داشته باشيم.
مهدي محمودي مدير کل و دبير کميسيون ساماندهي اتباع و مهاجرين خارجي در ادامه گفت: در برنامهاي که معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در حال اجرا است نيز سعي شده با هماهنگي وزارت کشور که به عنوان سياستگذار در بين دستگاهها است افرادي که به عنوان نخبه شناسايي شده اند را در مورد حمايت قرار دهند و تسهيلاتي در اختيار آنان قرار داده شود.
وي با بيان اينکه در حال حاضر آئين نامه حمايت از نخبگان و فرهيختگان در کشور تهيه شده گفت: در وزارت کشور تصميمات لازم براي ارائه خدمات به متخصصان و کارآفرينان بين المللي گرفته ميشود و به افراد اقامت و تسهيلات ويژه داده خواهد شد.
محمودي افزود: بر اساس اين برنامه از حداقل 3 سال، 5 سال، 10 سال و اقامت دائم به متخصصان و کارآفرينان بين المللي داده خواهد شد. از سال گذشته فرآيند ثبت نام صورت گرفته شده و تعدادي معرفي شدند که پروندههاي بعدي نيز در حال طي مراحل قانوني است.
به گفته وي، در حال حاضر 70 پرونده در دست بررسي و 30 اقامت به شکل تسهيلات ويژه و بلند مدت صادر شده است. ما به عنوان کميسيون اقامت در خدمت نخبگان و فرهيختگان علمي هستيم. مهاجران ايران فقط از کشورهاي عراق، پاکستان و افغانستان نيست بلکه مهاجران آمريکايي، اروپايي و آسيايي نيز وجود دارند و مورد حمايت کشور ايران هستند.
منبع: mehrnews.com
بين ,المللي ,متخصصان ,کشور ,فناوري ,برنامه ,بين المللي ,و فناوري ,و کارآفرينان ,با متخصصان ,به عنوان
درباره این سایت